05 / 05 / 2024

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi sert düşüş yaşıyor. Peki Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte gümüş fiyatları 19 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARINDA NELER OLUYOR?

Gümüşün ons fiyatı piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile değer düşmeye devam ediyor. Ons gümüş fiyatı 20 doların altına kadar geriledi.

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile  dolara olan talep yükseldi altın ve gümüşe olan talep azalmaya başladı ve fiyatlar çakıldı.

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Ons altın fiyatı yüzde 1 oranında  gerileyerek 1.752 dolar seviyesine kadar düşütü.  Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. 

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü  aştı. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş şu dakikalarda 19,16 dolardan işlem görüyor.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içinde zirveye yüskelene gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek dibe vurmaya hazırlanıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 19 Ağustos 2022... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön