27 / 04 / 2024

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor. 



GÜMÜŞ NE OLUR YORUM?

UBS Group’un küresel varlık yönetimi bölümünün genel müdürü olan Wayne Gordon yaptı. Wayne Gordon, gümüşün ne olacağı yükselip yükselmeyeceğine dair FED’e işaret etti. Gordon; “Fed uygun bir güvercinleşmeye başladığında ve büyümeyi desteklemek için politikasında gevşemeye gittiğinde yatırımcıların her iki metali de satın almayı düşünmeleri gerekiyor. Altında bu toparlanma aşamasına geldiğimizde, gümüşün gerçekten sarı metalden daha iyi performans gösterebileceğine inanıyoruz” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön