23 / 04 / 2024

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor. 



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL?

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor.  Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen gümüş, altının düşmesi ile de düşüşe geçiyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Dün sabah gümüşün alış fiyatı 11,75 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,26 TL'den işlem gördü.

Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,80 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,30  TL'den işlem görüyor.

Şu dakikalarda gümüşün ons fiyatı 20,34 dolardan işlem görürken gümüş gram fiyatı alış 11,70 TL, satış fiyatı ise 12,23 TL seviyesinde değerleniyor.

Gümüş için beklenen senaryo gerçek olacak mı? Gümüş bugün ne kadar? Sır perdesi aralanıyor

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön