18 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne değer kazanarak baaşladı.Gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen fırladı. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 10 Ağustos 2022...



Geçtiğimiz hafta TÜİK enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti.

Geçen hafta 12 lira seviyesinde işlem gören gümüş haftanın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etti. Haftanın ilk işlem gününde ise gümüş fiyatları yukarı yönlü olarak günü tamamladı.  Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başlarken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne aşağı yönlü başlarken gün içerisinde değer kazanarak yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 10 Ağustos 2022 gümüş fiyatlarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön