26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne değer kazanarak baaşladı.Gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen fırladı. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 10 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ NE OLACAK?

Gümüş fiyatları dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti. Uzmanlara göre gümüş fiyatları bu yılın sonralarına doğru yükselmesi bekleniyor.

HSBC baş analistlerinden James Steel elektronik ve güneş paneli gibi sektörlerinin endüstriyel tüketimi desteklediği ve bunun gümüş talebini yükselteceğini düşünüyor.

İsviçreli bankacılık devi olan UBS ise gümüşün 2023 yılının başlarında 19 doların altında işlem görebileceğini açıkladı.

 UBS Group’un küresel varlık yönetimi bölümünün genel müdürü olan Wayne Gordon, gümüşün yörüngesinin altını yakından izleyeceğini ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) izleyeceği politikaların gümüş fiyatları üzerinde etkili olabileceğini kaydetti.

Gordon altın ve gümüş ile ilgili, “Fed uygun bir güvercinleşmeye başladığında ve büyümeyi desteklemek için politiksında gevşemeye gittiğinde yatırımcıların her iki metali de satın almayı düşünmeleri gerekiyor” dedi.

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları coştu! İşte son dakika gümüş fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön