29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne değer kazanarak baaşladı.Gün içerisinde yükselişine devam eden gümüş fiyatları resmen fırladı. Gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatlarında son durum 10 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELDİ

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki yükseliş ile yükselen altının düşmesi ile düşüşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.
Bugün sabah gümüşün alış fiyatı 11,75 TL olarak açıklandı. Gram gümüş satış fiyatı ise aynı saatlerde 12,26 TL'den işlem gördü.

Kapanışta ise gümüş fiyatları alış fiyatı 11,92 TL, saış fiyatı ise 12,46 lira seviyesinde değerlendi. Ons gümüş ise 20,76 dolar oldu.
Bugün açıklanan ABD enflasyon rakamarı gümüş piyasası da olmak üzere tüm piyasayı salladı. Altın ve dolar fiyatları yükselişe geçti. Öte yandan kıymetli metal olan gümüş de yükselmeye başladı.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne olur? Yatırımcılar dikkat İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön