24 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüş piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatı ne olacak? Gümüş yükselecek mi? sorularının cevaplarını aratıyor. Gümüş yatırımcıları için güzel haberler gelmeye başladı. İşte son dakika gümüş fiyatları...



GÜMÜŞTE NELER OLACAK NELER

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte hızla yükselmeye devam ediyor. 11 lira  seviyelerinde işlem gören  gümüş için yatırımcılar sabırsılanmaya başladı. Gümüşü bozduralım mı? sorusu üzerine uzmanlar Temmuz ayına kadar beklemelerini söyledi. Temmuz ayında altın ve gümüş için fırtanalar kopacağını söyleyen yatırımcılar 12 lira seviyelerini geçeceğini söylediler.  Gümüş yatırımcılarının bu konuda panik yapmadan beklemeleri gerektiğini söylediler.
Gümüşün yükseliş potansiyelinin altından daha yüksek olduğunu söyleyen analistler gümüşün onsunun bir gecede 10 dolar birden yükselebileceğini öngörüyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 27 Mayıs 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön