24 / 04 / 2024

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Günüş fiyatları, bu seneye damga vurdu. Rekor yükselişler gösteren gümüş fiyatları yatırımcılarını heyecanladırmaya başladı. Asıl yükselişin bu olmadığını söyleyen İslam Memiş, gümüşün geleceği asıl rakamı açıkladı. Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. 



Gümüş fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. ABD tarım dışı istihdam verileri ile hız kazanan gümüş fiyatları, ABD enflasyon rakamlarından sonra hızla yükselmeye başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş karşısında heyecanlanırken, Altın ve Piyasa Uzmanı islam Memiş'tan asıl rakam açıklaması geldi. ''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön