23 / 04 / 2024

Gümüşün yatırımcısına kazandıracağı tarih belli oldu! Şimdi bekleyin!

Gümüşün yatırımcısına kazandıracağı tarih belli oldu! Şimdi bekleyin!

Gümüş yatırıcıları gümüş fiyatındaki yükseliş karşısında heyecanlanıyor. Gümüş yükselişe geçerken yatırıcılar ellerindeki gümüşü ne zaman bozduracağını merak ediyor. Şimdi bekleyin diyerek uyan uzmanlar tarihi açıkladı...



Gümüş yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ediyor. Elinde 1 gram gümüşü olan yatırımcılar; gümüş yükselecek mi? Gümüş bozdurmak için şimdi doğru zaman mı? Gümüş ne zaman bozdurulur? sorularının cevabını merak ediyor.

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Gümüşte şu anda gerçekleşen yükseliş sizi panik yaptırmasın diyen Memiş Temmuz ayında gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön