28 / 03 / 2024

Güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Güncel konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili gerçekleştirdikleri açıklamalar, ev almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından inceleniyor. Konu ile ilgili son açıklama Yapı Kredi’den geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranları...



Ev almak isteyen binlerce kişi konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Ziraat Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi konut kredisi faiz oranları ne kadar? Son dakika açıklamasında Yapı Kredi’nin sunduğu bu imkandan yararlanmak isteyenlerin kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanılabileceği belirlendi. İşte güncel faiz oranları…

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut üreticisi müteahhit veya yüklenici firma tarafından ilk kez satışa sunulan sıfır konutlardan satın alması planlanan müşterilerimize özel 1.000.000 TL’ye kadar 0,79 yüzde , 1.000.001-1.500.000 TL arasında olan talepler için 0,94 yüzde faiz oranları ve 180 aya varan vadelerle, eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif ödeme planlarıyla kredi kullanılabiliyor.

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Yapı Kredi tarafından sunulan bu fırsattan yararlanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanabiliyor.

Yapı Kredi’nin sunduğu uygun faiz oranlı konut kredisine 444 0 445 telefon hattı, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya yapikredimortgage.com internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 0,94 olarak açıklandı. Sıfır Konut Kredisi ise yüzde 0,79 oluyor. Konut kredisi hesaplama aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçip, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabiliyorsunuz.

Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır 2020?

Yüzde 0.94 faiz oranlı konut kredisi veren bankalar!


Geri Dön