18 / 04 / 2024

  Aster Real Estate Turizm adres 

  Aster Real Estate Turizm adres 

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Gençsoy tarafından kuruldu.

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Gençsoy tarafından kuruldu.

Güngören Real Merter satış ofisi!

Güngören Real Merter satış ofisi iletişim numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanı başında inşa edilecek proje konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Real Merter Güngören iletişim!

Real Merter Güngören iletişim için 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep toplayan projede 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor.

Real Merter Güngören Evleri!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükselen projede 248 adet dairenin ye alması planlanıyor. Real Merter Güngören Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Güngören Real Merter Projesi!

Ön talep toplamaya başlanan projede toplam 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor. Projede satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Güngören Real Merter Projesi kazı çalışmalarını tamamladı.

Real Merter Güngören projesine ön talep toplanıyor!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı, Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında çalışmalarına başladıkları Real Merter projesi için ön talep topluyor. Henüz satışa çıkmayan projede konut ve dükkanlar olacak.

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Koca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cengiz Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Sultan Real Estate Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Real Estate Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Virginie Raymon Moutii ve Tarik Moutii tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile, 2 Haziran'da kuruldu.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Temmuz 2014'te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yaptı.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Gebze Center AVM'de Real açıldı!

Türkiye faaliyetlerine 1998'de başlayan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real'in Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazası, tüketicileri ağırlamaya başladı.

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Hatem Mohamed Soliman Farghaly, Wael Mohamed Soliman Farghaly tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beğendik Real’i ilk kez kara geçirdi!

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

  Aster Real Estate Turizm adres  Haberi

  Aster Real Estate Turizm adres 

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Gençsoy tarafından kuruldu.

Aster Real Estate Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a) Şirket turizm amaçlı konaklama tesisleri ( oteller, moteller, tatil köyleri, kampingler, pansiyonlar, villalar ) açmak bunları kiralamak kiraya vermek inşa etmek ve satmak. b) Otel,motel.pansiyon,eğlence ve dinlenme yerlerinin çeşitli tüketim temizlik,mefruşat,mobilya eşantiyon,dekorasyon malzemelerinin ve dayanıklı tüketim maddelerinin temini ile pazarlaması hizmetinde bulunmak c) İnşaat konusunda toplu ve münferit konut,villa,çarşı,işyeri fabrika,sınai tesisler gibi inşaat taahhüt işlerini, gerek şirket olarak gerekse gerçek ve tüzel kişilerle ortaklılar kurmak suretiyle yapmak, satın almak, satmak kiraya vermek, imar parselasyon harita, mimarlık ve mühendislik işleri ile tamirat ve tadilat işlerini yapmak. d) Şirket taşınmazlar satın alarak...