19 / 04 / 2024

ž Kayabaşı Konutları satılık

ž Kayabaşı Konutları satılık

KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nda ev sahibi olmayı hayal edenlere kötü haber! Başvuru sayısı 4 bini geçti. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Başakşehir Avrasya Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (Başakşehir Avrasya Konutları) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

Emlak Konut Avrupa Konutları Başakşehir Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Avrupa Konutları Başakşehir) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

TOKİ 50 bin konut Kayabaşı kura çekimi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Kayabaşı kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizdeyer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kayabaşı Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı Emlak Konutları ve Ataşehir kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konutları 8 Şubat'ta satışta!

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na ait olan Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Emlak Konutları'nda yer alan konutlar Turyap aracılığıyla 8 Şubat'ta satışa çıkıyor. 

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

ž Kayabaşı Konutları satılık Haberi

ž Kayabaşı Konutları satılık

Bugün saat 15.30 itibarıyla 75 metrekarelik konutlara başvuru yapanların sayısı 3 bin 437. 115 metrekarelik konutlara yapılan başvuru sayısı ise 638.

Giriş katlar dahil 1.140 konutun bulunduğu projede bugün kura çekilişi yapılsaydı 660 adet 75 metrekarelik konutun, katılımcılara çıkma ihtimali yüzde 19, 428 adet 115 metrekarelik konutların çıkma ihtimali ise yüzde 67'ydi. Yuvarlak hesapla 75 metrekarelik konutların çıkma ihtimali 5'te 1'den, 115 metrekarelik konutların çıkma ihtimali ise şimdilik 3'te 2.

Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da...