28 / 03 / 2024

  Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları

  Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları ortaklarının kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 1 milyon 391 bin 249 TL nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul'da satıldı.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'den ilk 3 ayda 423.7 bin TL'lik hasılat!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den ilk 3 ayda 582.4 milyon TL'lik satış!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 hesap dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, 3 aylık dönenimde brüt satış tutarı 582 milyon 425 TL oldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Ana Sözleşmesi'nin tadil metinleri onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusu yapılan Ana Sözleşme Tadil Metinleri, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 kar dağıtım tablosu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2020 yılını kapsayan kar dağıtım tablosu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

  Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Haberi

  Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kullanılmayan rüçhan haklarının birincil piyasada satışının tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na istinaden, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları ortaklarının kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 1 milyon 391 bin 249,77 Türk Lirası nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satılmış olup, satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması:
Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu'na istinaden, ortaklarımızın kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 1.391.249,77 Türk Lirası nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satılmış olup, satış işlemi 27.12.2018 tarihi (bugün) itibarıyla tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Saygılarımızla.

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...