29 / 03 / 2024

0255 İstanbul nerede

0255 İstanbul nerede

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği proje İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat listesi kapsamında 400 bin dolardan başlıyor.

Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.

0255 İstanbul iletişim!

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi!

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi 'nde 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Toplam arsa alanı 15 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.

Next Level İstanbul nerede?

Next Level İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Next Level İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mola İstanbul nerede? 

Etra Holding tarafından satışlarına başlanan Mola İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mola İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nefes İstanbul nerede?

Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Norm İstanbul nerede?

Toplam 401 daireden meydna gelen Norm İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Norm İstanbul nerede?

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Yedikule Cer İstanbul nerede?

Cer İstanbul projesinde fiyatlar metrekare bazında 11 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Yedikule Cer İstanbul nerede hayata geçiriliyor?

Misal İstanbul nerede?

Misal İstanbul projesi örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Peki Misal İstanbul nerede inşa ediliyor?

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

0255 İstanbul nerede Haberi

0255 İstanbul nerede

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede ödeme planına göre banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Ortak donatı alanları olarak projede yürüme yolları, dinlenme alanları, her daire için özel otopark ve güvenlik gibi ortak imkanları bulunuyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


BCC INVEST imzası taşıyan projede fiyat listesi kapsamında çatı katı konut fiyatları 400 bin dolardan, bahçe katı konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. 


0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy /Sarıyer/ İSTANBUL 


Telefon: 0530 350 54 65

Web: http://o255istanbul.com/

Tülay...