19 / 04 / 2024

10. AVM Yatırımları Konferansı

10. AVM Yatırımları Konferansı

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Tapan tarafından kuruldu.

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oa Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hermin Salak tarafından kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Mana Turizm İnşaat Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Mana Turizm İnşaat Yatırımlar Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mana Mazloomı kuruldu.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

10. AVM Yatırımları Konferansı Haberi

10. AVM Yatırımları Konferansı

10. AVM Yatırımları Konferansı sektörün önde gelen alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortaklarını 1 Mart 2018'de bir araya getiriyor. 


9. AVM Yatırımları Konferansı ise 9 Mart'ta TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da düzenlenmişti.  9. AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörün sorunları masaya yatırılmıştı. 


9. AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörün sorunları masaya...