29 / 03 / 2024

15 ekim bakırköy elektrik kesintisi

15 ekim bakırköy elektrik kesintisi

15 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecektir. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi 1/5000 ve  1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Zuhuratbaba Mahallesi, Şenyuva Sokaktan mahreç alan 845 ada, 19, 15 parseller, 501 ada, 7 parsel, 502 ada, 2, 3, 4 2A parseller, 503 ada, 8, 9 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yeni proje için ihale sürecini hızlandırıyor. Dün 1. oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Bakırköy ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de yapılacak.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesi 4 Ekim'de!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yeni projeye başlıyor. 68 bin metrekarelik arsanın ihalesi 4 Ekim'de yapılacak.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Akın Tekstil'in Bakırköy arazisi için pazarlık başlıyor!

İBB Başkanlığı Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı Kamulaştırma Müdürlüğü tarafından Akın Tekstil'e gönderilen yazı ile Bakırköy-Osmaniye arazisinin tamamının pazarlık suretiyle 15 gün içinde Kamulaştırma Müdürlüğüne müracaat edilmesinin istenildi.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Uras Uzun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Bakırköy'de açıldı!

Bakırköy Leyla Gencer Sanat Merkezi 16 Ekim'de açılıyor!

Bakırköy Belediyesi'nin yaptırdığı Leyla Gencer Opera ve Sanat merkezi 16 Ekim'de sezonu açıyor. Yeni Sanat Danışmanı Arda Aydoğan, "Bu salon Bakırköy'ü İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline dönüştürecek." diyor.

Semerkand Line Bakırköy projesi teslim tarihi!

Teslim tarihi 2016 Eylül olan Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare fiyatları 15.000 lra – 17.000 lira arasında değişiyor.

15 ekim bakırköy elektrik kesintisi Haberi

15 ekim bakırköy elektrik kesintisi


15 Ekim 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek


Yapılan açıklama şu şekilde;


Kesinti Saatleri: 09:00 - 13:00

Kesinti Tarihi: 15.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Yeşilyur ve Yeşilköy Mahallesi, İstasyon Cd., Ekin Sk., Sipahioğlu Cd., Başak Sk., Pelin Sk., Fener Cd., Demiryolu Cd., İstasyon Cd., Başak Sk., Yeşilyurt İstasyon Cd. ve civarı.

Kesinti Saatleri: 15:00 - 19:00

Kesinti Tarihi: 15.10.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Yeşilköy Mh., Eski Havaalanı Cd. ve...