17 / 04 / 2024

17 jeotermal saha

17 jeotermal saha

Muğla ve Bingöl'de 3 yıl süreyle 17 jeotermal saha açık artırma usulüyle ihaleye çıkılıyor...

İzmir Valiliği'nden 4 jeotermal kaynak işletme sahası ihalesi!

İzmir'in 17 ilçesindeki 50 jeotermal kaynak arama sahasıyla 4 jeotermal kaynak işletme sahası için İzmir Valiliği tarafından ihaleye çıkılacak.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Bursa'da 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Erzincan Kavakyolu 218 konut ihalesi 17 Aralık'ta!

TOKİ Erzincan Kavakyolu Hamidiye Mahallesi 218 adet konut ve halı saha inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yozgat'ta 19 jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, 17 adet alanda jeotermal kaynak ve 2 adet alanda jeotermal kökenli gaz olmak üzere toplam 19 adet arama haklarının verilerek ruhsatlandırılmasına ilişkin ihale gerçekleştirecek.

Aydın'da 36 adet jeotermal sahanın ihalesi iptal edildi!

Danıştay’ın bu kararı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uyarısı üzerine Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 36 adet jeotermal saha için yapılacak ihale iptal edildi.

Mersin Akdeniz'de jeotermal kaynak alan ihale edilecek!

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha Açık Artırma Usulü ile ihale edilecek.

Çorum İskilip'te 2.4 milyon TL'ye 3 jeotermal saha ihalesi!

Çorum İl Özel İdaresi İl Encümeni tarafından İskilip'te bulunan 3 jeotermal saha 2 milyon 459 bin 410 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Balıkesir'de 4 ruhsatlı jeotermal saha ihale edilecek!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Balıkesir'in Altıeylül, Gönen, Manyas ve Havran ilçelerinde bulunan 4 adet arama ruhsatlı jeotermal saha 116 bin 841,64 TL'ye ihale edilecek.

Isparta'da 2 adet jeotermal saha ve doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Isparta İl Özel İdaresi tarafından Senirkent-Gençali, Merkez-Yakaören ve Şarkikaraağaç-Arak mevkiilerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama Sahası ve 1 adet Doğal Mineralli Su Arama sahası 275 bin TL'ye ihaleye çıkıyor.

17 jeotermal saha Haberi

17 jeotermal saha


Muğla ve Bingöl'deki 17 jeotermal kaynak ve arama ruhsatlı saha ihale edilecek. Resmi Gazete'de yayınlanan ihale ilanına göre, Muğla İl Özel İdaresi İl Ercümeni, 16 jeotermal kaynak, arama ruhsatlı saha, açık teklif usulü ile 18 Temmuz'da 3 yıl süreyle aramalara açacak.Bingöl İl Ercümenliği de Alatepe Köyü'nde 4 bin 87 hektarlık alanı arama hakkı için açık teklif arttırma usulüyle, ihale...