18 / 04 / 2024

20 milyon dolarlık satılık ada

20 milyon dolarlık satılık ada

Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Hintli milyarder Vijay Mallya, Hindistan'ın Bangalore kentindeki gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptırdı. Yerden 120 metre yükseklikte bulunan ve 360 derece manzaraya sahip lüks konut için 'Gökyüzündeki beyaz saray' yakıştırması yapılıyor...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Karra Mobilya Katar'a 20 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Aylık 66 bin metrekare üretim kapasitesiyle sabit mobilya sektöründe Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan Karra Mobilya, Expo Turkey by Qatar fuarından 5 milyon dolarlık anlaşmayla döndü.

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’tan 93 milyon dolarlık malikane alacak!

Beyonce ve Jay Z, Los Angeles’ta 93 milyon dolarlık bir malikane satın almaya hazırlanıyor.10 yatak odası ve 20 banyosu bulunan malikanede güzellik, masaj, fitness ve sinema salonları, 10 araçlık garaj, havuz, şelale, basketbol ve tenis sahaları mevcut.

Kuzu Grup Cityscape'te 20 milyon dolarlık satış yaptı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy’de hayata geçirilen SeaPearl projesi fuarda yabancı yatırımcıdan tam not aldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, fuarın ilk gününde 20 milyon dolarlık satış yaptıklarını söyledi.

Kilit sektörü 230 milyon dolarlık büyüklüğe ulaştı!

Türkiye'de kilit sektöründe son yıllarda teknolojik ürünlerin de piyasaya girmesiyle birlikte yıllık 20 milyon adedin üzerin satış gerçekleştiren sektör 230 milyon dolarlık büyüklüğe ulaşıyor...

Kilit sektörü 230 milyon dolarlık büyüklüğe ulaştı!

Türkiye' de kilit sektöründe son yıllarda teknolojik ürünlerin de piyasaya girmesiyle birlikte yıllık 20 milyon adedin üzerin satış gerçekleştiren sektör 230 milyon dolarlık büyüklüğe ulaşıyor.

Er Yatırım 300 milyon dolarlık 20 otele imza atacak!

Four Points BySheraton markasıyla Türkiye'de şehir otelleri inşa edecek. Er Yatırım ve Turizm, 10 yılda 300 milyon dolarlık 20 otel yapacak. Yeni rotalarını arazi üzerinde hayata geçirilecek projede belirlemeye başladı.

Paravani Hidroelektrik Santraliyle Türkiye'ye 20 milyon dolarlık elektrik satılacak!

Komşu Gürcistan'ın Kura nehri millileştirildi. Anadolu Grubu' nun Gürcistan'da yap - işlet modeli ile kurduğu hidroelektrik santrali 185 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'ye enerji satışına başladı...

Nitrocare, Gana'ya 20 milyon dolarlık fabrika kuracak!

Hastane yatağı, sedye gibi sağlık gereçleri üreten Sivaslı Nitrocare, yurtdışına açılıyor. Sivas'taki 45 bin metrekarelik fabrikada 150 kişiye istihdam sağlayan Nitrocare, Gana'da 20 milyon dolarlık tesis kurmaya hazırlanıyor...

20 milyon dolarlık satılık ada Haberi

20 milyon dolarlık satılık ada


Bozcaada yakınlarında bulunan ve önceki yıllarda bir süre hayvancılık yapılan, ancak şu anda kullanılmayan adada bir fener ile kuzey ve güney yönlerinde toplam iki iskele bulunuyor.


Üzerinde halen yüzlerce tavşanın yaşadığı ada, çevresindeki küçük adacıkları ve koylarıyla da potansiyel bir turizm merkezi olarak gösteriliyor.


Adanın sahibi olan iş adamının gayrimenkul danışmanlığını yapan firmanın temsilcisi Hakan Güler, genellikle ada ve imar durumu hakkında telefon aldıklarını ve arayan taliplilerle ilgili herhangi bir fiyat sorunu yaşamadıklarını söyledi.


20 milyon doların ada için çok uygun bir fiyat olduğunu belirten Güler, "Şahıslardan çok büyük firmalar adayla ilgileniyor, özel tekne turlarıyla adada çok önemli turizm faaliyetleri yapılabilir. Ayrıca adada turizm imarı var" dedi.


Güler, bir iş adamına ait adanın, turizm yatırımcıları için büyük fırsat olduğunu dile getirdi.


Yeni...