26 / 04 / 2024

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!

EgeYapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşüm iznini aldı.

Folkart Nova ticari alanlar satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinden 15-yıldız" ödülü alan Avrupa'nın en iyi yüksek katlı projesi olarak seçilen Folkart Nova konut projesindeki ticari alanlar satışa çıktı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Türklerin tapu aşkı devam ediyor!

Urban Land Institute (ULI) İcra Kurulu Üyesi Berra Doğaner  Avrupa gayrimenkulüne Türk yatırımcıların ilgisinin devam ettiğini söyleyerek, "Türkler Avrupa'da yatırım yapıyor" dedi.

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sağlam tarafından kuruldu.

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Haberi

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Palivor Çiftliği'nin hedefi, taze, lezzetli, doğal ürünleri ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri tüketicilerle buluşturmak. 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği, ikinci mağazasını Nişantaşı'nda hizmete sunuyor.


Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan 2015 Çarşamba günü açılıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.



Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası adres: Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası

Reasürans Çarşısı No:55...