18 / 04 / 2024

2014 İnşaat zirvesi

2014 İnşaat zirvesi

Türk - Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, İzmir'in Çeşme ilçesinde yapacaklan "Türk- Arap Yapı İnşaat Zirvesi"nin Arap ülkelerinden yoğun talep gördüğünü söyledi.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 11’incisi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de gerçekleşecek. 

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma Zirvesi 14 Aralık'ta!

İnşaat Sektöründe Proje Karlılığını Artırma, Etkin Şantiye ve Maliyet Yönetimi Kriterleri Zirvesi 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ yarın HATMEK’te gerçekleşecek.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği “Yeni Yaşam Biçimi Kentler” ve “Dönüşüm Zirvesi” 20 Nisan’da Sarıyer’de yapıldı. Zirvede kentsel dönüşüm tartışıldı...

2014 İnşaat zirvesi Haberi

2014 İnşaat zirvesi

Türk - Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, İzmir'in Çeşme ilçesinde yapacaklan "Türk- Arap Yapı İnşaat Zirvesi"nin Arap ülkelerinden yoğun talep gördüğünü söyledi. 28-30 Nisan'da düzenlenecek zirve için bilgi veren Attar, "22 Arap ülkesinden 600 firma katılacak. Bakanlıklar, belediyeler ve özel şirketler seviyesinde yoğun talep alıyoruz. Zirvede her ülke yatınm masasını oluşturacak" dedi. 


Yeni...