07 / 12 / 2025

2015 İzmir Mobilya Fuarı ne zaman

2015 İzmir Mobilya Fuarı ne zaman

Bu yıl 26'ncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO), 30 ülkeden alım heyetinin ziyaret edeceği bildirildi. 192 firmanın katılacağı fuarın, her geçen yıl büyüdüğü belirtildi..

Konkordato talep eden Sinan Özen Mobilya İnşaat’a 3 ay geçici mühlet verildi!

İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Sinan Özen Mobilya Lojistik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi. 

Konkordato ilan eden Balkabağı Bebek Çocuk Mobilya'ya bir yıllık kesin mühlet kararı verildi! 

İzmir, Gaziemir'de faaliyet gösteren Balkabağı Bebek Çocuk Mobilya Tekstil Pazarlama İthalat ve İhracat Sanayi LTD. ŞTİ için mahkeme bir yıl süreyle kesin mühlet verdi. 

Ermasa Mobilya ve Cap Tasarım’a 1 yıl kesin konkordato koruması!

İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ermasa Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş., Cap Tasarım Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verdi. 

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Mobilya Tasarımı kapsamında 26 proje sergilendi!

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

2015 İzmir Mobilya Fuarı ne zaman Haberi

2015 İzmir Mobilya Fuarı ne zaman

Bu yıl 26'ncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO), 30 ülkeden alım heyetinin ziyaret edeceği bildirildi. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, düzenlediği basın toplantısında, 192 firmanın katılacağı fuarın, her geçen yıl büyüdüğünü söyledi.


Fuara, 30 ülkeden alım heyeti geleceğini kaydeden İşleyen, "Mobilya sektörümüzün hem 2,4 milyar dolar ihracatında hem de 10 milyar dolarlık iç piyasa satışında MODEKO, hatırı sayılır pay sahibidir. Oluşturacağımız fırsatları katılımcılarımızın önemli iş bağlantılarına dönüştüreceğinden eminiz" diye konuştu. İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir de sektörün daha iyi olması için çalıştıklarını dile getirerek, "Bütün yıl çalışıyoruz, fuar da düğünümüz oluyor" ifadesini kullandı.


Karabağlar Belediyesi ile mayıs ayında "Mobilya Günleri" düzenleyeceklerine değinen Özdemir, bu çerçevede, mobilyacıların saat 23.00'te kapanmasının ve birtakım indirimler uygulanmasının planlandığını anlattı. MODEKO, İzmir Uluslararası...