24 / 04 / 2024

2015te hangi daire tipi en çok kazandırdı

2015te hangi daire tipi en çok kazandırdı

EVA'nın "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", yenilenen konutlarda metrekarelerin küçüldüğünü gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre markalı konut projelerinin yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük dairelerden oluşuyor.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

FGM Gloria'da yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki FGM Gloria'da hangi daire tipleri yer alıyor, fiyatlar ne kadar? İşte FGM Gloria ile ilgili detaylar...

C Plus Odunluk yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

C Plus Odunluk projesi, Cap Yapı tarafından Bursa’nın en gözde lokasyonlarından biri olan Odunluk’ta yükseliyor. C Plus Odunluk yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. C Plus Odunluk'ta hangi daire tipleri var, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Markalı konutlarda en çok hangi daire tipleri satıldı?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Verilere göre; markalı konutlarda 1+1 dairelerde düşüş meydana gelirken 2+1 dairelere ilgi arttı.

Krediyle alınan daire hangi şartlarda satılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bankadan kredi kullanarak bir daire aldık. Kredinin taksitlerini ödedik, banka ipoteği kaldırmadı. Kredi kartı borcu nedeni ile haciz de koymuş. Şimdi diğer alacaklılar, alacağı için bizim daireyi sattırabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

7 soruda Yeni İmar Yönetmeliği'ne göre en küçük daire nasıl olacak?

1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği ile daireler nasıl olacak? Yeni İmar Yönetmeliği ile hangi daire tipi yasaklandı?

Nazmi Durbakayım: Kat irtifakı kurmadan daire satmak cinayettir!

Kimi inşaat projelerinde tüketiciye daireler tam olarak binanın hangi katında ve nerede yer alacağı (kat irtifakı) belli olmadan satılıyor. Durbakayım, “Kat irtifakı kurmadan daire satmak cinayettir. Nüfus kâğıdı ortaya çıkmadan satış olmamalı." dedi.

Daire fiyatını etkileyen koşullar!

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 50'si için peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise Dumankaya bünyesinde ödeniyor. Peki Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projelerde geçerli?

Müteahhit daire paylaşımı nasıl yapılır?

Müteahhit ile arsa sahipleri aralarında yaptıkları anlaşmaya sitinaden sözleşme imzalıyor. Bu sözleşme kapsamında arsa sahibine verilecek daire sayısı ve hangi dairelerin olduğu belirlenebiliyor. Peki, müteahhit daire paylaşımı nasıl yapılır?

Daire satış vaadi sözleşmesi örneği!

Satış vaadi sözleşmesi, ileride satılacak bir taşınmazın alıcı ve satıcı arasında devrinin yapılması için imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl yapılır, hangi maddelere yer verilir? İşte daire satış vaadi sözleşmesi örneği..

2015te hangi daire tipi en çok kazandırdı Haberi

2015te hangi daire tipi en çok kazandırdı

EVA Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", şehrin 34 bölgesinde 1242 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 500 bine ulaştığını ortaya koyuyor. İstanbul'un coğrafi bölgeleri ve ulaşım aksları dikkate alınarak kategorizasyon yapılan araştırmada 34 ayrı bölge analizi yer alıyor. 


Araştırmaya göre İstanbul’da bulunan markalı konutların %28,16’sı 3+1, %28,05’i 2+1 ve %27,55’i 1+1 daire tiplerinden oluşuyor. Yazıcı, belirlenen verilere göre markalı konutların yaklaşık %55’inin 2+1 ve daha küçük evlerden oluştuğuna, diğer bir deyişle İstanbul'daki markalı konutların %55’inin 80 m2'nin altında olduğuna dikkat çekiyor. 

 

2015 yılında markalı konutta hangi daire tipi en çok hangi bölgede kazandırdı?

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin markalı konutta İstanbul’u 34 bölgeye ayırarak yaptığı çalışmada hangi daire tipinde hangi bölgenin  en çok kazandırdığı da analiz ediliyor. 


Bu...