19 / 04 / 2024

2015te turizm desteği

2015te turizm desteği

" Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm " toplantısında GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, " 2015 yılında turizm sektörüne 8 milyon lira destek vereceğiz " dedi.

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Turizme kredi desteği 2019'da 100 milyar liraya dayandı!

Bankacılık sektörünün 2019 yılında turizm alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteği bir önceki yıla kıyasla 13 milyar 665 milyon lira artışla 96 milyar 553 milyon liraya ulaştı.

Yeşil otellere 138 milyon TL enerji indirimi desteği!

Çevreye duyarlılığını arttırmak için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Bakanlık, 2 bin 475 turizm işletmesine, 138 milyon lira enerji indirimi desteği sağladı.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüme turizm desteği!

Dolmabahçe-Beşiktaş arası, ve Kartal'ın güneyinden sonra Gaziosmanpaşa'ya da turizm imarı desteği geldi... İlçede riskli alan dışındaki arsaların birleştirilerek yeni yapı adası oluşturulması ve oraya otel veya özel hastane kurulması halinde birinci ve ikinci bodrum katlar emsale katılmayacak.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Tokat'taki tarihi ve tescilli evlere hibe desteği verildi!

Tokat'ta tarihi ve tescilli evlerini restore ettirmek isteyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığınca hibe desteği verildiği bildirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, kentte tarihi dokusu bozulmamış evlerin, sokakların bulunduğunu belirtti.

Pega Kartal projesinde aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor!

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Pega Kartal projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Proje kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Birçok alanda düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'da konut sahibi olmak isteyenler için de devlet desteği çıkarılıyor. Peki, ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Kentsel dönüşüm kredi desteği 2015 detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi'nden aldığımız bilgilere göre faiz desteği verilen güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri de eklendi...

Ağaoğlu İnşaat'tan yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

2015te turizm desteği Haberi

2015te turizm desteği

DENTUROD Başkanı Murat Gazi Şen, "Turizm konusunda GEKA ve KOSGEB'in destekleri çok önemli" dedi. DENTUROD'un İnci Class Otel'de gerçekleştirdiği "Denizli Turizmi Geliştirmek ve Alternatif Turizm" konulu toplantıya Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyni, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Güllesin, Kültür' ve Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, KOSGEB İl Müdürü Selim Erkoç, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve turizmciler katıldı. 



Şen ;"Yararlanamadık" 

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, toplantıda yaptığı konuşmada, GEKA'nm turizm desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını söyledi. Şen, "Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaç, GEKA ve KOS>7 GEB'in destekleri hakkında üyelerimize bilgilendirmek ve Denizli turizmini konuşmak. GEKA'nm termal başta olmak üzere turizmi geliştirmek amacıyla desteklerinüı olduğunu büiyoruz. KOSGEB'in ise tanıtım, nitelikli eleman istihdamı ile ilgili desteklerinden yararlanarak, Denizli turizmini bir adnn daha ileriye...