19 / 04 / 2024

2016 Evlilik Dünyası Fuarı

2016 Evlilik Dünyası Fuarı

Bernardo, 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda yeni tasarımları ile yerini alacak.Fuarda ayrıca Türkiye’de sadece Bernardo’nun satışını gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları sergilenecek.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO 2016 bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası!

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri başladı!

Dap Yapı'dan yepyeni bir indirim kampanyası. Dap Dünyası Çadır Günleri başladı. Dap Dünyası Çadır Günleri ile yüzde 25 indirimle daire sahibi olunabiliyor.

Ofis arayışında iş dünyasına büyük kolaylık!

CBD Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. tarafından kurulan, A sınıfı ofis binaları hakkında araştırma yapmanıza olanak sağlayan gayrimenkul web sitesi www.ofisraporu.com iş dünyasında önemli bir kaynak olma iddiasını taşıyor.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

İş dünyasından istihdam seferberliği çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tüm üyeleri nezdinde bugün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş dünyasından büyük destek geldi.

2016 Evlilik Dünyası Fuarı Haberi

2016 Evlilik Dünyası Fuarı


Bu yıl da yeni evlenecek çiftlere yol gösterecek olan Bernardo, fuar öncesi www.bernardo.com.tr internet sitesine girenlere ücretsiz davetiye ve tüm BERNARDO mağazalarında geçerli 100 TL hediye çekinin sahibi olma imkânı tanıyacak. Çek, fuarda kullanılırsa 200 TL değerine yükselecek.


Ülkemizde her yıl 600 bin çift evleniyor; bu evliliklerden yaklaşık 100 bini İstanbul’da gerçekleşiyor. Sofra tasarım uzmanı Bernardo, evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin ilk hediyesini bu yıl da 29-31 Ocak tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nda, A Salonu’ndaki standında verecek.


Bernardo.com.tr’yi ziyaret eden ve formu dolduran herkes hem ücretsiz davetiye, hem de 100 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Hediye çekini fuarda kullanmayı tercih edenler için çekin değeri 200 TL’ye ulaşıyor. 


Doğal Kemik Külü, Yüzde 100 Kurşunsuz Hammaddeler 

Yeni evlenecek çiftlerin...