23 / 04 / 2024

2020 havalimanı inşaatları

2020 havalimanı inşaatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmaları inceledi. Karaismailoğlu inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır." dedi.

Fransa’da yeni ev inşaatlarında İtalyan duşu zorunluluğu!

Fransa’da 2020 yılından sonra yeni ev inşaatlarında İtalyan duşunun zorunlu hale geldiği açıklandı.

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar mecliste!

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020 basit inşaat maliyetleri!

Günümüzde köy sınırlarında kalan alanlarda basit inşaatlar yapılıyor. Peki basit inşaat maliyeti nasıl hesaplanıyor? İşte 2020 basit inşaat maliyetleri...

İnşaatlar hangi hallerde durdurulur?

Belediye sınırları içerisinde yer alan bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için ruhsat izninin alınmış olması gerekiyor. Peki, inşaatlar hangi hallerde durdurulur? İnşaatlar neden durdurulur?

3. havalimanı inşaat çalışmaları hızlandı!

GEÇTİĞİMİZ günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

Fikirtepe'de inşaatların yüzde 40'ı tamamlandı!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, İnşaat, kazı ve iksa ruhsatlarıyla beraber bölgede başlayan inşaatlar yüzde 40'a yaklaşmış durumda.

3.havalimanı inşaatında denize dolgu iddiası TBMM'de!

İstanbul'da, hükümete yakın Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon grubunun yapımını üstlendiği 3. havalimanı inşaatında denize dolgu yapıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.

Bayburt Üniversitesi Yeni Kampüs inşaatları ne durumda?

Bayburt Üniversitesi, Yeni Kampüs alanındaki inşaatlar hız kesmeden devam ediyor. Tamamlanan ve temeli atılan yeni binalarıyla Yeni Kampüs, öğrencilerin sosyal imkânları ve modern fiziki alt yapısı ile güçlü bir ortamda eğitim görmelerine imkân sağlayacak

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Türkiye Diyanet Vakfı cami inşaatlarına 2 milyar TL harcadı!

Türkiye Diyanet Vakfı kurulduğu günden bugüne, ezana hasret kalan ülkelerin cami inşaatları için 2 milyar lira harcadı. 25 ülkede 100’ü aşkın camiyi gurbetçilerin hizmetine sundu.

Antalya Kapıçay ve Adrasan Gölet inşaatları ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kapıçay ve Adrasan gölet inşaatlarını inceledi. Turkay Özgür, “Bugün teknik ekibimiz ile birlikte Kumluca Adrasan ve Finike Kapıçay Gölet inşaatlarımızda inceleme de bulunduk. " dedi.

Kozan'da inşaatlar yeniden başladı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. Kent merkezini de kapsayan 6 mahallede inşaatlar başladı, sektör canlandı.

Tarihi Yarımada'da yapılan inşaatlar meclis gündemine taşınıyor!

Meclis'e taşındı Tarihi Yarımada Fatih'te SİT alanlarına yapılan inşaatlar Meclis gündemine taşınıyor. CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanahmet'te inşaatı süren bir otelin temel kazısında çıkan tarihi kalıntıları İçişleri Bakanlığı'na sordu Sit derecesi

2020 havalimanı inşaatları Haberi

2020 havalimanı inşaatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmalarda incelemede bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karaismailoğlu incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Hava yollarımız bizim için her daim stratejik bir alan olacaktır. Önemli yatırımlar yaparak 2003'te 26 olan aktif havalimanı sayımızı son 18 yılda 56'ya çıkarmamız da bunun bir göstergesi. Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır" dedi.

Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, kadim medeniyetlerin şehri Elazığ'da bulunmaktan Elazığlılar ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu belirtti. "Ülkemizin her noktasını çağa uygun bir ulaşım ve haberleşme altyapısına kavuşturmaya and içmiş bir Bakanlık olarak, projelerimizin niteliğini, gidişatını yakından gözlemleme olanağı buluyoruz." diyen Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanında yaşanan gelişmelere yönelik açıklama yaptı. 

"Elazığ Havalimanı bölgesinde ulaşım ve lojistik üssü haline gelecek" 

Karaismailoğlu,...