26 / 04 / 2024

2021 mart ayı kira artış oranları ne kadar oldu

2021 mart ayı kira artış oranları ne kadar oldu

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

Renault Kangoo Express fiyat listesi! Sıfır Renault Kangoo’larda mart ayına özel kampanya

Renault, Kangoo Express modelinin fiyat listesini paylaştı. 2022 modeli üretilmeyen Renault Kangoo Express’in 2021 modeli hâlâ ticari araç kullanıcılarının radarında yer alıyor. Parça temini ve yakıtı nedeniyle tercih edilen Renault Kangoo Express’in mart ayına özel fiyat listesi açıklandı.

İngiltere'de konut kredileri Mart ayında 35,6 milyar sterline yükseldi!

İngiltere’de 2021 yılının mart ayında konut kredisi borçlanması 35,6 milyar sterline yükseldi.

Panora GYO'dan kiracılarına Mart ayı desteği!

Panora GYO'nun bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına 2021 yılı Mart ayı pandemi dönemine özel kira desteği verecek. 

2021 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

AA Finans'ın mart ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi' sonuçlandı!

Ekonomistler, mart ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin yüzde 0,53 artış göstermesini bekliyor.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar!

Bankaların konut kredisi faizleri 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle ekonomideki dengelenme ile hızla düştü. Peki Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar hangileri? İşte konut kredisi faizlerini düşüren bankalar ...

TOKİ 100 bin sosyal konut Mart ayı kura tarihleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri Şubat ayında başladı. Peki Mart ayında hangi illerdeki projeler var? İşte il il Mart'taki projeler, konut sayıları ve son katılım tarihleri... 

Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020!

Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 açıklandı mı? Mart ayı TEFE TÜFE oranları 2020 ne oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2020 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından takip ettiği enflasyon oranları bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı. Böylece 2020 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiranıza ne kadar zam gelecek? İşte 2020 Mart ayı kira artış oranları...

2020 Mart ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Ev ve iş yeri gibi gayrimenkullerini kiralayan gayrimenkul sahipleri kira artış oranlarını araştırıyor.  Peki 2020 Mart ayı kira artış oranları ne zaman açıklanacak?

Zonguldak’ta Mart ayında 471 konut satıldı!

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik'in açıkladığı verilere göre; Zonguldak’ta Mart ayında 471 konutun satışı gerçekleşti.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

2021 mart ayı kira artış oranları ne kadar oldu Haberi

2021 mart ayı kira artış oranları ne kadar oldu

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve konular arasında Mart 2021 kira artış oranları yer alıyor. Kira sözleşmeleri Mart ayı  içerisinde yenilenecek olan kiracılara senelik olarak belirli oranlarda bazı zamlar yapılıyor. Kiracılara yapılan zamlar da Borçlar Kanunu kapsamında hesaplanıyor. 

2018 yılında enflasyon oranlarında yaşanan yükselişlerin kira tutarlaına olumsuz şekilde yansıdığı için kira artışı hesaplamalarında bazı değişiklikler yapılmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Orta Vadeli Ekonomi Programı (2019-2021) 2018 Eylül'de resmen açıklandı. Müjdelenen Yeni Ekonomi Paketi'ne göre yapılacak kira zamları artık üretici fiyat endeksi oranlarına göre değil kira artış oranına dair üst sınır tüketici fiyat endeksi (TÜFE) oranlarına göre hesaplanıyor.

2021 Mart ayı kira artış oranları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen enflasyon rakamlarını bugün saat...