17 / 04 / 2024

2050 Ankara Vizyonu

2050 Ankara Vizyonu

Geleceğin Ankara’sını inşa edeceklerini söyleyen Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘2050 Ankara Vizyonu’ Projesinden bahsetti.

Geleceğin Ankara’sı inşa edilecek!

Geleceğin Ankara’sını inşa edeceklerini söyleyen Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘2050 Ankara Vizyonu’ Projesinden bahsetti.

Ankara'da önce ulaşım, sonra yapılaşma planlanacak!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında gelecek dönemle ilgili projelerini açıkladı. Yavaş, “Akıllı Ankara Projesi ile 2050 yılını planlıyoruz” diye konuştu. 

Ankara West Gate'de yaşam başlıyor!

Ankara'da beş yıldızlı otel konforunda lüks bir hayatın kapısı West Gate'de 3 kulede 747 konut bulunuyor. Ankara'nın gelecek vizyonu West Gate; zevkli tasarımı, rengarenk peyzajı ile fark yaratırken, ödemede de kolaylıklar sunuyor.

Ankara Kalkınma Kurulu toplantısı yapıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı, 2013 yılı ikinci Kalkınma Kurulu toplantısı Grand Rixos Otel'de yapıldı. Ajansın hedeflerinde ise yaşam kalitesi yüksek, dünya ile rekabet eden, düşünce ve yeniliğin başkenti Ankara vizyonu var.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler belirlendi!

Cumhuriyetin 100. yılına yakışır projelere odaklanan hükümet, başkent Ankara'yı da 2023'e taşıyacak projelerini belirledi. Türkiye'nin ise 'ucuz' darbelerle uğraştığı yıllar nedeniyle kaybettiği 'kent vizyonu'na dönük hamleler nihayet atılıyor....

Ankara, Gerede içme suyu iletim tünelinin temeli atılacak!

Gerede suyunu Ankara 'ya getirecek, yaklaşık 32 kilometre olan Türkiye 'nin en uzun içme suyu iletim tünelinin temeli yarın atılıyor. Ankara 'da, şehir merkezinin 2050 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak önemli bir proje imzalanıyor...

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

2050 Ankara Vizyonu Haberi

2050 Ankara Vizyonu

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nin konuğu oldu.

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım'ı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Mansur Yavaş’a, TÜGİAD Ankara Şubesi tarafından hazırlanan Dört Dörtlük Ankara’ projesinin detayları anlatıldı. 

Toplantının açılışında konuşan Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım Ankara’nın bozkırın ortasında bir cumhuriyet mucizesi olduğunu söyledi. Yıldırım, “Biliyoruz ki, bir Anadolu kasabası iken Ankara’yı başkent yapan, bugünkü vasfına kavuşturan irade, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradedir. Bu bakımdan Ankara çok şanslı. Ankara, büyük yatırımların seferber edildiği bir şehir. Ama aynı Ankara, özellikle de biz Ankaralılar için potansiyeli yeterince değerlendirilememiş, seferber edilen kaynaklar yeterince kullanılmamış şanssız bir şehir. Bu nedenledir ki; belediye başkan adaylarımız her seçim döneminde yapılması gereken pek...