29 / 03 / 2024

212nin Girişimci Çocukları yarışma

212nin Girişimci Çocukları yarışma

“212’nin Girişimci Çocukları” yarışması, “Lösemili Çocuklar Haftası”nda başladı. 9-12 yaş aralığındaki 26 çocuk, 212 İstanbul Power Outlet’ te gerçekleşecek yarışmada 4 hafta boyunca lösemili kardeşleri için omuz omuza vererek stantlarını açtılar.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Koronavirüs inşaat sektöründeki mülteci girişimcileri daha çok etkiledi!

İmalat, perakende satış, toptan satış, hizmet ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 206 mülteci ve 177 yerli girişimci ile gerçekleştirilen araştırmaya göre, mülteci girişimciler pandemiden yerli girişimcilere göre daha fazla etkilendi.

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği sektörün nabzını tutmaya devam ediyor!

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

212nin Girişimci Çocukları yarışma Haberi

212nin Girişimci Çocukları yarışma


2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında, 212 İstanbul Power Outlet tarafından gerçekleştirilen “212’nin Girişimci Çocukları” yarışması, “Lösemili Çocuklar Haftası”nda başladı. 9-12 yaş aralığındaki 26 çocuk, 212 İstanbul Power Outlet’ te gerçekleşecek yarışmada 4 hafta boyunca lösemili kardeşleri için omuz omuza vererek stantlarını açtılar. Girişimci çocuklar, stantlardan elde edecekleri tüm gelirleri LÖSEV’e bağışlayarak lösemili kardeşlerine destek oluyorlar.


“212’nin Girişimci Çocukları” yarışması, çocuklara girişimcilik ruhu kazandırmayı hedeflerken; çocukların takım ruhunu keşfetmeleri, parlak pazarlama fikirleri üreterek yaratıcılıklarını geliştirmelerini ve paylaşma duygusunu geliştirme yönünde katkılar yapmayı amaçlıyor. 2 kişilik takımlar halinde yarışan çocuklar; kendilerine ürünlerle birlikte teslim edilen standlarını yıldızlaştırmak için girişimci ruhlarını ortaya koyuyorlar. 4 hafta sürecek yarışma sonrasında standlarını en iyi yöneten 3 takım belirlenecek ve çocuklar başarılarını özel ödüllerle taçlandıracaklar. Ayrıca, tüm...