19 / 04 / 2024

23üncü YAPEX Fuarı bugün başlıyor

23üncü YAPEX Fuarı bugün başlıyor

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması'nın ödül töreni, YAPEX'te gerçekleşecek.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Yabancıya 50 bin konut satışı hedefi!

13'üncü Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'nde konuşan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, ''2019 yılında yabancıya 50 bin konut satabiliriz'' diye konuştu.

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da Hilton Convention Centar'da gerçekleştirilecek.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

23üncü YAPEX Fuarı bugün başlıyor Haberi

23üncü YAPEX Fuarı bugün başlıyor

Restorasyon ve yapı sektörüyle, tarihi belediyeleri, akademisyenleri, uzmanları biraraya getiren fuarın en önemli etkinliklerinden birisi TKB'nin 14 yıldır düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nın ödül töreni olacak. Ödül Töreni çok sayıda davetliyi ağırlayacak.


32 BELEDİYE 51 PROJE KATILDI

Bu yılın Metin Sözen Büyük Ödülü, II. Kılıçarslan Köşkü Arkeolojik Kazı Alanı ve Kentsel Tasarım Projesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin oldu.

Jüri Özel Ödülü'nü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Uygarlığı Müzesi Projesi ile alırken; TKB'nin 15. yılı anısına verilen 15. Yıl Özel Ödülü'nü ise 'Hışvahan Restorasyonu'yla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi alacak. Bu yıl yarışmaya 32 belediye toplam 51 proje ile başvurdu. Törende Büyük Ödül ve Özel Ödüllerin yanı sıra 5 Proje, 5 Uygulama ve 6 Süreklilik ödülü ile 13 adet Başarı...