28 / 03 / 2024

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay kimdir

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay kimdir

24 Gayrimenkul, insan unsuru merkeze alan ve sosyal yaşamın ön planda olacağı 2 yeni projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yapıların sadece birer obje olmadığını söyledi.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bedat Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Erıch Beetz ve Sedat Müştak ortaklığında kuruldu.

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hostbot Yazılım Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Merve Çelebi tarafından kuruldu.

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İshset Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkem Şahin tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

DAP Gayrimenkul, alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurdu. 

Wonder Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Wonder Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ve Sanayi Limited  Şirketi Beyoğlu’nda 10  bin TL sermaye bedeli ile Bülent İşyar tarafından kuruldu.

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kirazlı Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Mustafa Merter tarafından kuruldu.

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bkt Gayrimenkul Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berke Merter ortaklığında kuruldu.

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay kimdir Haberi

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay kimdir

İnşa edilen yapıların sadece birer obje olmadığının, altını çizen 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, insan unsurunu merkeze alan, kent yaşamını kurgulayan ve kentliye kalın duvarlarla sırtını dönmeyen projeler inşa ettiklerini söyledi. Airport 24 ve İstasyon 24 projeleri de kent ile bütünleşen, kentin anlamlı birer parçası olmasını arzuladıkları bir yapı olduğunu belirten Yeniay 'Her proje bundan sonraki kuşakların yaşam biçimlerini kültür, beklenti ve algılarını da şekillendiriyor. Bu anlamda 24 Gayrimenkul olarak yaptığımız her yapının gelecek nesillerin karakteri olacağı bilincinde hareket ediyoruz' şeklinde konuştu.


PROJELER 2016'DA TESLİM

Yaklalık 100 milyon lira değerinde bir yatırım değeriyle hayata geçirilen iki projeden biri olan ve Basın Ekspres Caddesi'ne paralel olarak konumlanan Airport 24 projesinde 1+1 ve 2+1'lerden oluşan 133 konut yer alıyor. Nisan ayında...