19 / 04 / 2024

2b satışları başlayan iller

2b satışları başlayan iller

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B ile ilgili olarak, ''Peyderpey bedelleri internetten açıklıyoruz bu konuda bazı illerde satışlar başladı. Çok ciddi ilgi var'' dedi.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

ZER Mecidiyeköy'de ön satışlar başladı!

Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre dizayn edilen Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı. Projede ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturulabiliyor..

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

The Lavida Ankara'da satışlar başladı!

Ankara Söğütözü'nde 17 blok olarak inşa edilen  The Lavida Ankara projesinde lansman dönemine özel avantajların sunulduğu satışlar başladı. 

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı. Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Casada 9638 projesinde satışlar başladı! Yeni proje!

Casada Yapı tarafından Çeliktepe'de hayata geçirilecek olan Casada 9638 projesinde lansmana özel satışlar başladı. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayında başlayacak. 

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

2b satışları başlayan iller Haberi

2b satışları başlayan iller

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanlığı'nda düzenlediği basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Geçen sene elektronik ticarete yönelik bir inceleme yapılıp yapılmadığına ilişkin bir soru üzerine Bakan Şimşek, şunları söyledi:

''Ankara Organize Vergi Kaçakçılığı ile Mücadele Grup Başkanlığı'na bağlı müfettişler bir araştırma ve inceleme faaliyetini gerçekleştirdiler. Nihai sonuçlarını biz kamuoyuyla paylaşacağız. Ama burada önemli olan bu rapordaki tespitlerin, değerlendirmelerin dikkate alınarak esas bundan sonra denetimde bunun temel teşkil etmesi denetimin çerçevesini belirlemesi. Çünkü biz denetimin yeniden yapılandırılmasıyla birlikte uzmanlaşmaya gittik. Uzmanlaşmanın ilk dönemini tabii ki rutin denetimlerimizin yanında zaman zaman bu anlamda çerçeve oluşturacak, temel oluşturacak bazı çalışmalara da imza atıyoruz. Dolayısıyla bu alan da onlardan bir tanesi.''


2B ile ilgili bir soru üzerine de Şimşek, 2B bedellerini peyderpey internetten açıkladıklarını,...