25 / 04 / 2024

3. Havaalanının adı atatürk mü olacak

3. Havaalanının adı atatürk mü olacak

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Oyakkent 3 Silüet: Oyakkent 3. Etap'ın adı belli oldu!

Konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesinin adı belli oldu. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Oyak 3 Silüet adıyla yükselecek.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

Kaş 3. Havaalanı projesinin arazisi Atatürk Havaalanı’nın iki katı büyüklüğünde!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje için tahsis edilen arazinin, İstanbul Atatürk Havaalanı’nın iki katına yakın olduğu ortaya çıktı.

3. havalimanının ismi ne olacak?

İstanbul'a yapılan 3. Havalimanının isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olacağı iddialarının sorulması üzerine Yıldırım, "Biz, havalimanını yaparız, ondan sonra ne ad koyarlarsa koysunlar, Tayyip Bey meraklısı değil, çok da sevmiyor bu işleri." dedi.

3. Havaalanının adı atatürk mü olacak Haberi

3. Havaalanının adı atatürk mü olacak

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı. Kampanyayı şu ana kadar 18 bin 556 kişi imzaladı.

İmza kampanyasında şu açıklamalara yer verildi;

3. Havaalanıyla İstanbul Atatürk Havaalanı'nın kapatılacağını ve Millet Bahçesine dönüştürüleceğini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemiştir. Gerekçe olarak da İstanbul Atatürk Havaalanının ihtiyaçlara cevap veremediği ve yetersiz kaldığı ileri sürülmektedir. Bu durumda yeni bir havaalanına geçişe diyecek bir şey olmayabilir. Ancak, bu bir taşınma, bir geçiş ve bir yer değişikliğidir. Bu nedenle isim değiştirilemez, başka bir isim verilemez, yeni bir isim aranamaz.

3. Havaalanının isminin yine Atatürk Havaalanı olarak korunması, siyasi olduğu kadar, hukuki hatta ahlaki bir zorunluluktur.

29 Ekim 2018'de, Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti kendine yakışanı yapmalıdır. İstanbul 3. Havaalanının adı Atatürk olmalıdır.

3....