29 / 03 / 2024

3. havalimanı güvenlik ilanı

3. havalimanı güvenlik ilanı

İstanbul'un yeni havalimanında ekor kırıldı. Tamamlandığında 225 bin kişiye istihdam sağlayacak olan havalimanında istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi için 14 binden fazla kişi başvurdu...

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

Ekonomik zorlukların yaşanmasıyla birlikte artan işsizlik ülke gündeminde yer alan konulardan biri. İŞKUR’dan atılan istihdam adımı sayesinde Türkiye’de pek çok kişinin iş arayışına çözüm olacak. İŞKUR’dan gelen müjdeli habere göre tam 3 bin 249 güvenlik personeli alımı yapılacak.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi bugün!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılas

İstanbul'a 4 yeni sosyal güvenlik merkezi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sağlık harcamalarını yüzde 20,3'den yüzde 17,3'e düşürdük"dedi...

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

3. havalimanı güvenlik ilanı Haberi

3. havalimanı güvenlik ilanı

İstanbul'da hayata geçirilen dev proje 3. havalimanı yeni bir rekor kırdı. Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan yeni havalimanı'nda istihdam edilecek 3 bin 500 güvenlik görevlisi için 14 binden fazla kişi başvuru yaptı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, başvurular devam ediyor. Kabul edilen adaylan eğitimleri tamamlandığında Temmuz ayı itibarıyla işbaşı yapacak. 3. havalimanı güvenlik ilanı sadece bir kariyer sitesinde 50 binden fazla görüntülendi ve 10 binin üzerinde başvuru geldi. 

3. havalimanının tüm etapları tamamlandığında 225 bin kişiye istihdam sağlayacak. Havalimanı başlangıçta ise 100 bin kişiyi istihdam edecek. 

İsteğe bağlı ücretsiz lojman imkanı

İstanbul Yeni Havalimanı'nda güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin şu şekilde;
-5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip,
-Tercihen 35 yaşından gün almamış,
-Vardiyalı çalışabilmeye uygun olmak,