26 / 04 / 2024

3. havalimanı istanbul

3. havalimanı istanbul

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır.

3. havalimanı için Seul Incheon ve Kopenhag ile anlaşma imzalanıyor!

Üçüncü havalimanı için, Seul Incheon ve Kopenhag havalimanlarıyla anlaşma imzalanıyor. Beş yıllık anlaşmayla İstanbul Yeni Havalimanı, küresel havacılığın çekim merkezi hedefine bir adım daha yaklaşacak.

3. Havalimanı projesi İstanbul'u devler ligine taşıyacak!

İstanbul 3. Havalimanı Projesi, engelleme girişimlerine rağmen tam gaz sürüyor. Dünyanın en büyük hava alanları arasına girecek proje, bitirildiğinde yılda tam 150 milyon yolcu ağırlayacak...

3. havalimanı inşaatı başlıyor!

İstanbul' a yapılacak olan cumhuriyet tarihinin en büyük ihale bedeli ile ihale edilen yeni havalimanı uygulama sözleşmesi dün imzalandı. 3. havalimanı inşaatı kısa zamanda başlayacak...

3. Havalimanı'na 6.3 milyar Euro yolcu garantisi geliri verildi!

Ulaştırma Vakanlığı tarafından 3 Mayıs'ta YİD modelli ihale ile havalimanı projesine başlanacak. Projede 12 yıllık yolcu garantisi geliri 6.3 milyar Euro...

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi!

İstanbul’un kuzeyine, şehir merkezine 35 kilometre mesafede 76 buçuk milyon metrekarelik alanda İGA tarafından inşa edilen 3. havalimanının inşaatı devam ediyor. Yeni havalimanıyla ilgili merak ettiğiniz tüm soruları sizler için derledik. İşte 15 soruda İstanbul 3. havalimanı projesi...

İstanbul 3. Havalimanı'nın trafoları BEST'ten!

BEST Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yırcalı, "İstanbul 3. Havalimanı'nın tüm transformatörleri BEST tarafından üretilmiştir." dedi.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

İstanbul 3. havalimanı belgesel oluyor!

İGA tarafından İstanbul'da inşaatı devam eden 3. havalimanının belgesel olacağı açıklandı. Açıklamada, "özünüz 2018’de bizde olsun" denildi.

İstanbul 3. Havalimanı'nın graniti Van'dan

Van'daki ocaklardan çıkarılan ve bir mermer fabrikasında işlemlerden geçtikten sonra kullanıma hazırlanan granit, yapımı süren İstanbul 3. Havalimanı'nda kullanılacak. Sipariş edilen 14 bin metrekarelik granitin bir kısmı hazırlanıp İstanbul'a gönderildi.

İstanbul 3. Havalimanı'nda tüm işler planlandığı şekilde!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "3. Havalimanı projesinin ilk fazını 2018'in ilk çeyreğinde devreye sokmayı hedefliyoruz. 3. Havalimanı projesinde yer almak adına herkesin yarıştığı bir ortamda, kimsenin çekilmesi söz konusu değil" dedi.

3. havalimanı, İstanbul'u dünya lideri yapacak!

İngiliz The Economist dergisi 3. Havalimanı'nın da açılmasıyla İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

İstanbul 3. havalimanıyla Avrupa'nın ağırlık merkezi olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "10 saatlik seyahatlerde Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

3. havalimanı istanbul Haberi

3. havalimanı istanbul

ÜLKEMİZ mega projelerle gelişmişliğini daha da ilerletmekte ve ekonomisini canlandırmaktadır. Özellikle 3. Havalimanı ve 3 Köprü gibi projeler ülkemize değer katmaktadır. Ülkemizin bu projelerini engellemek isteyenler oldu ise de başaramamışlardır. 

Bu projelerin tamamlanması için elinden geleni yapan devlet projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için desteklerini artırmaktadır. 

Projeler tüm hızı ile devam ederken Asya ve Avrupa'yı 3, kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü'nün bitmesine de çok az kaldı. 3. Köprü için konuşulan ve yer alan haberlerde köprünü açılış dönemlerine göre sıralaması verilmiştir. 

Yavuz Sultan Selim'de ulaşıma ilk önce karayolunun trafiğe açılacağı bildiriliyor. 

3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Köprüde önce karayolu, sonra demiryolu trafiğe açılacak. Demiryolunun, 3. Havaalanı, Halkalı, Köseköy Sabiha Gökçen güzergahından köprüye bağlanması planlanıyor. Gelecek yıl tamamlanması beklenen Yavuz Sultan...