26 / 04 / 2024

3. havalimanı satılyor mu

3. havalimanı satılyor mu

Türkiye'nin iki mega projesinde özel işletmeler paylarını satmaya hazırlanıyor. Üçüncü Köprü için İtalyanlar Çinliler ile pazarlık yapıyor. 3. havalimanı için ise yoğun bir Fransız ilgisi olduğu iddia ediliyor.

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

Nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar!

Ak Zirve Gayrimenkul’ün satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’nden çıkarılan nakliyeciler, 3. Havalimanı’ndan yer istiyorlar.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

3. Havalimanı için üç yerli bankadan kredi!

3. havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak...

3.havalimanına 3 Türk firması fon verecek!

3.havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havalimanı için üç yerli bankadan kredi!

3. havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak

3. Havalimanı'nı fonlayacak bankalar belli oldu!

BORSATEK'ten alınan bilgiye göre, yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen 3. Havalimanı projesini 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havaliman'ını üç Türk bankası fonlayacak!

3. Havalimanı'na hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak!

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak. İstanbul'un üçüncü hava limanının finansman ayağı şekillenmeye başladı. Görüşmelerde sona yaklaşıldığı, Ziraat Bankası'nın liderliğindeki 6 bankanın finansman sağlayacağı belirtiliyor...

3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak?

İstanbul Üçüncü Havalimanı adı belli oldu mu? İstanbul'un 3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak? Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. Havalimanı adıyla ilgili iddialara ne cevap verdi? İşte cevaplar...

Stefan Löcherbach: İstanbul'un 3. havalimanına ihtiyacı var!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul 'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

3. havalimanı satılyor mu Haberi

3. havalimanı satılyor mu

Türkiye’nin iki büyük mega projesinin satılmak üzere olduğu iddia ediliyor. Bloomberg haber ajansının iddiasına göre üçüncü havalimanı açılışının üzerinden bir yıl geçmeden işletmesi satılıyor. Dünya devleri Vinci, ADP ve TAV’ın havalimanı ile ilgilendiği bildiriliyor. Havalimanı işletmecisi İGA ‘satış planı yok’ şeklinde açıklama yapıyor. Alıcı olduğu iddia edilen şirketler henüz bir açıklama yapmadı.

11 MİLYAR DOLAR DEĞER BİÇİLDİ

Bloomberg’ün haberine göre 3. Havalimanı’nın ortaklarından bazıları 11 milyar dolar değer biçilen havalimanındaki paylarını satmaya hazırlanıyor. Bu satış için ABD’li yatırım bankası Lazard ile anlaşıldığı belirtildi.

Konu hakkında iki kaynağın verdiği bilgiye göre Fransız Vinci mega proje ile ilgileniyor. Vinci’nin yanında TAV Havalimanları ve onun Fransız ortağı Aeroports de Paris de alanın işletmecisi İGA ile ilgileniyor. Ferrovial SA’nın da proje ile ilgilendiği de belirtiliyor.

KANG:...