25 / 04 / 2024

3. havalimanına nasıl gidilecek

3. havalimanına nasıl gidilecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı yolcu ulaşımı için geliştirilen projelerin bazılarının tamamlandığını, bazılarının çalışmalarının ise devam ettiğini ifade etti.. 

Yeni havalimanına nasıl gidilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada yeni havalimanına giden toplu taşıma sistemlerinin 2020 yılı sonlarına doğru açılacağını söyledi.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Asgari ücret zammı kiralara nasıl yansıdı?

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı henüz belirlenmeden önce kiralık evlerin fiyatının artacağı endişesi yayılmıştı. Peki asgari ücret zammı kiralık ev piyasasına nasıl yansıdı?

Euro güne nasıl başladı? 1 Euro kaç TL oldu? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra aniden fırlayan Euro'nun bayram haftasına nasıl başladığı merak ediliyor. Peki, Euro ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

İş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İş yeri kiralarına nasıl zam yapılır? 

İş yeri kiracıları, kira artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki iş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılar...

Kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sık sık tahliye davaları gündeme geliyor. Peki kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

Başvurana tam 3 bin 38 lira veriliyor! Aile Bakanlığından SED yardımı nasıl alınır? Peş peşe açıklandı! 

Sosyal ve Ekonomik Destek yardımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? SED yardımına nasıl başvurulur? 

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Cumhurbaşkanı açıkladı! Depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı başladı… Nasıl başvurulacak?

Alınan kararla afetzede vatandaşlara yapılacak 15 bin lira taşınma yardımı ödemelerinin başladığı haberini bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki taşınma yardımına nasıl başvurulur?

Ev almak isteyen orta gelirliler dikkat! Yeni Evim kampanyasına nasıl başvurulur? 

Ev almak isteyen orta gelirliler tarafından merakla beklenen "Yeni Evim" kampanyasına nasıl başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Öksüz yetim maaşını kimler alabilir? Öksüz yetim yardımı nasıl alınır? Babadan yetim aylığı ne kadar?

Öksüz yetim maaşı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Öksüz yetim maaşı nasıl alınır, Öksüz yetim maaşına nasıl başvuru yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

3. havalimanına nasıl gidilecek Haberi

3. havalimanına nasıl gidilecek

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatını gezen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, terminal binasında yetkililerle koordinasyon toplantısı yaptı.

"Halkalı-Yeni Havalimanı projemiz 27 kilometre, 6 istasyondan oluşuyor"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cahit Turhan, havalimanına yolcu ulaşımı için geliştirilen projelerin bazılarının tamamlandığını, bazılarının çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi. Turhan, Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı’nın 5 duraktan oluşacağını ve bu projede çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 

Yenilenen D-20 Karayolu’nun tamamlanarak hizmete açılacağını aktaran Turhan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’yle de yeni havalimanına bağlantı yapılacağını kaydetti.

Turhan şöyle devam etti:

"Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçecek hızlı tren hattının da İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir istasyonu bulunacak. 3 katlı Büyük İstanbul Tünel Projesi’yle de Anadolu Yakası’ndan yeni havalimanına ulaşmak mümkün olacak. Diğer metro bağlantıları...