26 / 04 / 2024

30. modef fuarı

30. modef fuarı

Bursa İnegöl'de düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF EXPO 2013)", Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi' nde 4 - 9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek....

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Evim Türkiye 28-30 Haziran’da Essen'de!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ikincisi 28-30 Haziran tarihleri arasında, Almanya Essen’de düzenlenecek.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Emlakçılar, İzmir Emlak Fuarı'na hazır!

Elit Fuarcılık Genel Müdürü Alper Çiçekçi, 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de yapılacak olan İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ABD’nin başlatmış olduğu ‘Ekonomik Savaş’a karşı çok önemli bir cephe olacağını dile getirdi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

30. modef fuarı Haberi

30. modef fuarı


İnegöl ilçesinde bu yıl 30'uncusu düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF EXPO 2013)", kapılarını 4 Kasım'da ziyaretçilerine açacak.


İnegöl Fuar Organizasyonları Şirketi (İFOR) Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuara çok sayıda ziyaretçinin katılmasını beklediklerini söyledi.


Fuarın, 4-9 Kasım'da yapılacağını belirten Aktaş, "Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Bu sene yoğun talebi karşılamak, daha fazla mobilyacının katılabilmesini sağlamak amacıyla fuar alanımızda modern portatif çadırlar da kuruldu. Fuarımızda 24'ü portatif çadırlarda, 121'i de fuar alanımızda olmak üzere 145 firma yer alacak" diye konuştu.


Aktaş, daha önce 48 olan katılımcı ülke sayısını 56'ya çıkardıklarını sözlerine...