19 / 04 / 2024

3.Ankara Mobilya Fuarı nerede

3.Ankara Mobilya Fuarı nerede

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara ekonomisinin ana damarlarından birinin Siteler’deki mobilyacılık sektörü olduğunu belirtti.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

3. Yalova Gayrimenkul Fuarı 4 Ağustos'ta başlıyor!

Bu yıl 3. düzenlenecek Yalova Gayrimenkul Fuarı 4-5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek.

3.Ankara Mobilya Fuarı nerede Haberi

3.Ankara Mobilya Fuarı nerede

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara ekonomisinin ana damarlarından birinin Siteler’deki mobilyacılık sektörü olduğunu belirterek, bu sektörün gelişimi ve daha fazla ihracat yapabilmesi için yurtiçi ve yurtdışı fuarların çok önemli olduğunu kaydetti.

ATO Başkanı Salih Bezci,  ANKAFF’ın düzenlediği 3.Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti. Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği ANSİMOD’un 7 bin metrekarelik standını da gezen Bezci, Türkiye’nin en büyük tek tip stant projesini hayata geçiren ANSİMOD yetkililerini kutladı.

ANSİMOD Genel Müdürü Kerem Özkanca’dan fuar hakkında bilgi alan Beczi, Ankara Mobilyacılar Sitesi’nin kurulduğu 1960 yılından bu yana marka haline dönüştüğünü ve bir “Ankara mobilyası” algısının oluştuğunu kaydetti. Ankara’nın sadece ev mobilyası alanında değil ofis mobilyasında da Türkiye’nin sayılı markalarının üretim merkezi durumunda olduğunu belirten Bezci, mobilya sektörünün son...