18 / 04 / 2024

3.köprü gayrimenkul fiyatlarını ne kadar artırdı

3.köprü gayrimenkul fiyatlarını ne kadar artırdı

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

Gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor!

Kurumsal Ofis Gayrimenkul CEO’su Emir Özcan Geçal, gayrimenkul sektöründe fiyat beklenti endeksi verilerini değerlendirdi. Geçal, 3 aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarının artmasını beklediklerini söyledi.

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu arsa yatırımı için fırsatlar sunuyor!

Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu çevresindeki arsaların yatırım için fırsatlar sunduğunu ifade etti...

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

3. Köprü inşaatının çevreye etkileri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 3. Köprü'nün çevreye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kayseri Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Fitch’in Türkiye notunu kırması gayrimenkul fiyatlarını baskılar!

Moody’s notu kırdı ama Fitch’in yatırım yapılabilir notu duruyor. Fitch’in de notu kırması ve Türkiye’nin tümüyle yatırım yapılabilir lige veda etmesi olur ki, bu da en başta dışarıdan fonlamanın maliyetini yükseltir, arsa ve gayrimenkul fiyatlarını baskılar.

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli gayrimenkul fiyatlarını uçuracak!

Üç Katlı İstanbul Metro ve Karayolu Boğaz Geçişi projesi gayrimenkul fiyatlarını artıracak. İşte tünelin güzergahında yer alan ilçelerdeki gayrimenkul fiyatları..

3.köprü inşaatı gayrimenkul sektörüne canlılık getirdi!

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü iki hafta sonra açılıyor. Köprü, gayrimenkul sektörüne de canlılık getirecek ve adeta altın gibi değerlenecek. İşte proje kapsamında değerlenen bazı ilçeler...

3. köprü ve 3. havalimanı çevreye duyarlılığıyla ön planda!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. köprü ve havalimanının çevre duyarlılığıyla ön plana çıktığını belirterek, her iki proje için dikilecek ağaç sayısının 9 milyonu bulacağını bildirdi.

3.köprü gayrimenkul fiyatlarını ne kadar artırdı Haberi

3.köprü gayrimenkul fiyatlarını ne kadar artırdı

İstanbul Boğazı’na yapılan 3’üncü köprü Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu, çevresindeki ilçelerde arsa ve markalı konutlarda değer artışı yarattı. Güzergahın açıklanmasından itibaren fiyatlar artmaya başlarken, köprünün ve otoyolun faaliyete geçmesiyle birlikte değer artışı 3-4 katı buldu. Eyüp, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Çekmeköy ve Sancaktepe bu projeler sayesinde prim yapan bölgeler olarak ön plana çıktı. 

Garipçe-Poyrazköy arasındaki köprü, bu iki bölgede 2010’da metrekaresi 80 lira olan arsa fiyatını 700 liraya kadar uçurdu. En çok değer artışı Arnavutköy Karaburun, Beykoz Riva, Sarıyer Uskumruköy ve Çekmeköy Nişantepe’de yaşandı. Buna göre Karaburun’da metrekaresi 250 liradan satılan arsa, bugün 1.000 liraya alıcı buluyor. Riva’da arsaların metrekare fiyatı 5 yıl içinde 160 liradan 1.000 liraya kadar çıktı. Uskumruköy’de 500 lira olan metrekare...