29 / 03 / 2024

3.köprü son fotoğrafları

3.köprü son fotoğrafları

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

3.köprü inşaatında son durum!

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü'nde çelik tabliye montaj işlemlerinde ilk aşama bitirildi. 3. Köprü Projesi'nde 59 çelik tabliyeden 48'inin montaj ve kaynak işlemi tamamlandı. Asya ve Avrupa yakasının birleşmesine 247 metre kaldı.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

KOS, 3. köprü projesini protesto etti!

Kuzey Ormanları Savunması (KOS) İstanbul’un son nefes borusu olan Kuzey Ormanları hattında ağaç kesimi yapılarak devam eden 3. köprü projesinin şantiye alanında iş makinelerini durdurdu, önünde basın açıklaması yaptı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3. Köprü'ye ÇED muafiyeti tanınmasına ilişkin karar verildi!

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu (DİDDK), İstanbul boğazına yapılan 3. Köprü'ye Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) muafiyeti tanınmasına ilişkin tartışmalara son noktayı koydu.

3. Köprü'de iki yakanın birleşmesine son 585 metre!

3. Köprü Projesi'nde 34 çelik tabliyenin montajıyla iki yakanın birleşmesine 585 metre kaldı. ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü'nde çelik tabliye montaj işlemlerinde son dönemece girildi.

3. köprüde son 648 metre kaldı!

2013’te başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve kuzey Marmara otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. Köprü'de son 648 metre!

YAPIMINA 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. köprüde iki yakanın birleşmesine son 648 metre!

2013 yılında yapımına başlanan ve tamamlandığında dünyanın en uzun asma köprüsü olacak 3. Köprü'nün inşaatında iki yakanın birleşmesine 648 metre kaldı.

3. köprüde son durum fotoğrafları!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, denizden ilk defa görüntülendi. Bitme aşamasına gelen 3. köprüdeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.

3. köprüden son fotoğraflar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği 3. köprünün 29 Ekim 2015'te hizmete girmesi planlanıyor.Köprü inşaatında 6 bin 500 işçi ile 600 mühendis gece gündüz aralıksız görev yapıyor.

3.köprü son fotoğrafları Haberi

3.köprü son fotoğrafları


 IC İçtaş – Astaldi JV tarafından 29 Mayıs 2013 yılında temeli atılan 3. köprü projesinin son hali görüntülendi. Son fotoğrafları yayınlanan 3. köprü projesinin inşaat çalışmaları, Avrupa yakasında Garipçe, Anadolu yakasında Poyrazköy'de devam ediyor.


3.Boğaz Köprüsü 2015 son durum fotoğrafları! için TIKLAYIN


Toplam 4.5 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor olan 3. köprü projesi 29 Ekim 2015 tarihinde hizmete açılacak. 3. Köprü'nün yapım dahil işletmesi, 10 yıl 2 ay 20 günlük süre ile IC İçtaş – Astaldi JV tarafından yapılacak. Süre sona erdiğinde Ulaştırma Bakanlığı'na devredilecek.


3. BOĞAZ KÖPRÜSÜ VE KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJE KÜNYESİ


Proje ismi: 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu

İşletme sahibi: IC İçtaş – Astaldi JV

İşe başlama tarihi: 2013

Hedeflenen iş bitiş tarihi: 2015

Yapım dahil işletme süresi: 10 yıl 2...