25 / 04 / 2024

3\'üncü köprü güzergahı

3\'üncü köprü güzergahı

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, TBMM Başkanlığına imar kanununda değişiklik teklifinde bulundu

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 3 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin kaç TL? Akaryakıta indirim geldi mi? İşte 3 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 3'ncü kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

3\'üncü köprü güzergahı Haberi

3\'üncü köprü güzergahı

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, İstanbul Boğaz geçişi için yapılacak 3. köprüye 2 kilometre mesafe içindeki taşınmazlarla, son 3 yılda alım satımı yapılan parsellerde yapılaşmanın 10 yıl kısıtlanmasını ve oluşacak değer artışlarından belediyelerin de pay almasını öngören kanun değişikliği teklifi verdi.

Sevigen, TBMM Başkanlığına sunduğu teklifin gerekçesinde; İstanbul'a yapılması düşünülen 3. Boğaz köprüsü projesiyle "imar rantı tehlikesinin gündeme geldiğini" ifade etti.

Köprünün hangi bölgeye yapılacağına ilişkin tartışmaların devam ettiğini belirten Sevigen, "Köprü güzergahı içindeki bölgelerde daha önce büyük arsa alımları yapıldığı kamuoyuna yansımıştır" dedi.

Sevigen, köprünün sadece rant amaçlı olduğu fikrinin önüne geçilmesi ve bu güzergahta bulunan arsaların imara açılmasını önlemek için yeni bir düzenlemeye ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Sevigen'in, İmar Kanunu'na bir madde eklenmesini içeren teklifinde; 3. köprü bağlantılı yatırımların güzergah ve yer...