25 / 04 / 2024

4.levent havaray hattı

4.levent havaray hattı

Havaray Maltepe Başıbüyük hattı 3,6 kilometre, Kartal D100 havaray hattı 3 kilometre, Sabiha Gökçen Formula havaray hattı 7,7 kilometre hat uzunluğu ile Anadolu Yakası'na yapılacak...

Havaray projesi!

4.Levent'teki metro istasyonunun yanında yer alan İETT durağından başlaması planlanan havaray hattının Çeliktepe Mahallesi'nin İsmet İnönü Caddesi'nden ilerlemesi planlanıyor. Hat binaların orta kat seviyesinde olacak şekilde tasarlanıyor...

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 yeni metro hattı nereden geçecek?

Mega şehir İstanbul'da 2020 yılında toplam 4 yeni raylı sistem hattı hizmete girecek. Peki yeni metro hatları nereden geçecek? İşte piyango vuran ilçeler...

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı neden iptal edildi?

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Sefaköy-Başakşehir Havaray projesini neden iptal ettiklerini açıkladı....

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 13 Ekim 2017 tarihine kadar askıda kalacak..

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

4.levent havaray hattı Haberi

4.levent havaray hattı



Havaray Maltepe!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi havaray sistemleri için büyük bir yatırım planlıyor. İstanbul'da yapılması planlanan ve şu anda etüt aşamasında bulunan havaray sistemlerinin toplam 47,8 kilometrelik hat uzunluğuna sahip olacağı belirtiliyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi havaray projesi için İstanbul'un 8 ayrı noktasında yatırıma hazırlanıyor. Bu noktalar; Beyoğlu-Şişli, Zincirlikuyu-Sarıyer, 4.Levent-Levent, Ataşehir-Ümraniye, Sefaköy-Havaalanı, havaray Maltepe-Başıbüyük, Kartal-D100 ve Sabiha Gökçen-Formula olarak belirlendi.


Beyoğlu Şişli havaray hattının uzunluğu 5,8 kilometre olarak tasarlanıyor ve bu hattın saatte 9 bin ila 33 bin kişiyi taşıması öngörülüyor. Zincirlikuyu Sarıyer havaray hattının uzunluğu 4,5 kilometre, 4. Levent Levent havaray hattı 5,5 kilometre, Ataşehir Ümraniye havaray hattı 10,5 kilometre, Sefaköy Havaalanı havaray hattı 7,2 kilometre olacak ve saatte 9 bin ila 33 bin yolcu taşıma kapasiteli olarak hizmet verecek.

Havaray Maltepe Başıbüyük hattı...