19 / 04 / 2024

4U Turkısh Homes Gayrimenkul adres

4U Turkısh Homes Gayrimenkul adres

4U Turkısh Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Öndin tarafından kuruldu. 

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ctp Turkısh Holdıng B.V. tarafından kuruldu.

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Gate Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F.M. ve Sara Sayed A.M. ortaklığında kuruldu.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Kemerburgaz Livera Homes'ta 120 aya 0,98 kampanyası!

Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes projesinde satış süreci devam ediyor. Proje daire fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor.

Livera Homes'ta 36 ay vade farksız taksit imkanı!

İstanbul'un Kemerburgaz semtinde inşa edilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.

Livera Homes'ta 120 aya 0,98 vade kampanyası!

Fimar Yapı tarafından İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.

Livera Homes'ta 36 ay vade farksız ödeme imkanı!

İstanbul Kemerburgaz'da yükselen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunulan projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.

Livera Homes'ta 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesinde 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 490 liradan  başlangıç gösteriyor.

4U Turkısh Homes Gayrimenkul adres Haberi

4U Turkısh Homes Gayrimenkul adres

4U Turkısh Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Öndin tarafından kuruldu. 

4U Turkısh Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi konusu:
1-)Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-)Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-)Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre...