23 / 04 / 2024

5 milyon liraya satılan arsa

5 milyon liraya satılan arsa

Çayeli Belediyesine ait ilçe merkezindeki üzerinde 2 katlı iş yeri binasının yer aldığı 300 metrekare arsa 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ile satışa çıkarıldı.

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!

Yükselmeye devam eden konut fiyatları, artan faiz oranları ile birleşince konut kredilerinin aylık maliyetlerindeki artış da devam etti ve 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı...

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığı ile 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi verilecek. İşletmeler, söz konusu olan kredi desteğinden faydalanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru gerçekleştirebilecek. İşte detaylar…

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Tokat'taki tarihi Paşa Han 6.5 milyon TL'ye satılıyor!

Tokat'ta, Sultan 1'inci Mahmut döneminde 1752'de inşa ettirlen Paşa Han, sahibi Hamdullah Suphi Efeli (40) tarafından internetten 6,5 milyon liraya satılığa çıkarıldı.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Rize'de 300 metrekare arsa 5,5 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Çayeli Belediyesine ait ilçe merkezindeki üzerinde 2 katlı iş yeri binasının yer aldığı 300 metrekare arsa 5 milyon 500 bin TL'ye ihale ile satışa çıkarıldı.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Datça'da 2,5 milyon TL'lik arsa vurgunu! 5 kişi tutuklandı!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 5 parsel arsayı sahte belgelerle 5 kişiye 2,5 milyon liraya sattıkları iddia edilerek adliyeye sevk edilen 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Taksim’de yeni AKM 860 milyon liraya yükselecek!

95 bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 ayrı bloktan meydana gelen Atatürk Kültür Merkezi 860 milyon liraya yükselecek. Atatürk Kültür Merkezi 2 yılda tamamlanacak. 

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

5 milyon liraya satılan arsa Haberi

5 milyon liraya satılan arsa

Çayeli Belediyesine ait ilçe merkezindeki üzerinde 2 katlı iş yeri binasının yer aldığı arsa 5 milyon 500 bin liraya satışa çıkarıldı. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, değeri yüksek arsa için Belediye Meclisinde uzun bir çalışmadan sonra karar aldıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, belediyenin önceki dönemden devam eden borçları bulunduğunu, gelir ve gider dengesizliği sebebiyle çalışma başlattıklarını dile getiren Çiftçi, 1 milyon lira gelir, 1,2 milyon lira gider olduğunu dile getirdi.

Bağımsız bir kuruluş ve Belediye Meclisinden katılımcılardan oluşan ekibin araziye ilişkin çalışma gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Çiftçi, "Arazi gerçek değerini buldu. Bize göre malın değeri alıcı ve satıcı arasındaki talepten oluşur. Bir şeyin talibi varsa değeri vardır." diye konuştu.

İhale sürecini 19 Mart...