16 / 04 / 2024

5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi

5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi

Recep Akdağ, yurt dışından gelenlere sağlık hizmeti sunmak için sağlık serbest bölgeleri oluşturacaklarını, ülkenin sağlık sisteminin doğasında var olan kaliteli ve ucuz hizmetin bu sağlık serbest bölgeleriyle daha cazip hale geleceğini söyledi

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/5 sonucu sorgulaması

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı KPSS-2022-5 tercih sonuçları açıklandı. ÖSYM’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 15-22 Mart 2022 tarihlerinde tercihlerin alındığı Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarının erişime açıldığı belirtildi.

Sağlık Çalışanlarına Müjde! Maaşlara Zam Geliyor!

Sağlık çalışanları için bir süredir devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında yapılacağı beklenen zamlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacak. İşte tüm detaylar…

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi Haberi

5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi


     5. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'nde konuşan Akdağ, insanların yaşadığı yerde sağlık hizmeti almasının esas olduğunu, ancak dünyanın gerçeğinin her zaman bununla bağdaşmadığını belirtti. 

     Türkiye'nin dünyada sağlık turizminde gözde ülkeler arasında bulunduğunu, 10 yıl önce uygulanmaya başlanan Sağlıkta Dönüşüm Programı öncesinde Türkiye'den hastaların ABD ve Avrupa'ya tedavi için gittiğini ifade eden Akdağ, ''Şimdi Türkiye sağlık turizminde dünyada ilk 10 ülke arasında ve hızla yükseliyor'' dedi. 

     Yılda 200 bine yakın kişinin Türkiye'de tedavi olduğunu, bunların yarısını tatil için Türkiye'ye gelip rahatsızlananların, diğer yarısını ise sadece tedavi için gelenlerin oluşturduğunu anlatan Akdağ, siyasi ve ekonomik istikrarın Türkiye'yi cazibe merkezi haline getirdiğini vurguladı. 

     Sağlık hizmetlerinin çok yüksek seviyelere çıktığına dikkati çeken Akdağ, Türkiye'de birçok işlemin diğer ülkelere göre...