29 / 03 / 2024

6 ilçede satılık gayrimenkul

6 ilçede satılık gayrimenkul

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un 6 ilçesindeki 15 gayrimenkulü 10 milyon 651 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’un en değerli ilçelerinde satılık ve kiralık konut fiyatları sizler için araştırıldı. İşte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler...

Giresun'da 76.5 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, 6 ilçede yer alan 10 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Ankara Belediyesi'nden 3 ilçede satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gölbaşı, Yenimahalle ve Pursaklar ilçesindeki 4 arsayı satıyor. Konut imarlı arsaların satış bedeli 129 milyon 51 bin 950 TL olarak belirlendi.

6 ilçede satılık gayrimenkul Haberi

6 ilçede satılık gayrimenkul

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Küçükçekmece, Kağıthane, Şişli, Fatih, Silivri ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 15 adet taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 10 milyon 651 bin  TL olarak belirlendi.


Küçükçekmece, Kağıthane, Şişli, Fatih, Silivri ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 15 adet taşınmaz, 25 Ağustos 2016 tarihinde Açık Teklif usulü İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılacak.



Dosya için