29 / 03 / 2024

7 Renk Selçuklu konya

7 Renk Selçuklu konya

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Konya Selçuklu'da 152.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabrikayı 152 milyon 659 bin 824 TL bedelle satışa çıkardı.

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

7 Renk Selçuklu görselleri!

7 Renk Selçuklu görselleri haberimizde yer alıyor. "Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile hayata geçirilen proje lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile ön talepleri toplanmaya başlanan 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajı sunuluyor. 

7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da ön talep toplanıyor. 7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor..

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

13 soruda 7 Renk Selçuklu projesi!

7 Renk Selçuklu projesi Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 303 konut ve 15 ticari alandan meydana gelen projede fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor.  İşte 13 soruda 7 Renk Selçuklu projesi...

7 Renk Selçuklu satış ofisi!

7 Renk Selçuklu satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan projede fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. 

7 Renk Selçuklu teslim tarihi!

Seha Yapı imzası hayata geçirilen 7 Renk Selçuklu projesinde ön talep toplanıyor. Projede toplam 303 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor...

7 Renk Selçuklu fiyatları!

7 Renk Selçuklu fiyatları haberimizde yer alıyor. Seha Yapı tarafından hayata geçirilen proje Konya Selçuklu'da inşa ediliyor.

7 Renk Selçuklu haftaya satışta! Yeni proje!

Seha Yapı yeni projesi 7 Renk Selçuklu'yu Konya Selçuklu'da hayata geçiriyor. 7 Renk Selçuklu projesi ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

7 Renk Selçuklu konya Haberi

7 Renk Selçuklu konya

Seha Yapı, bugüne kadar teslim ettiği 15 bine yakın konutu teslim etti. Şirket 19-22 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek Konya Gayrimenkul Fuarı’na Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle katılacak.

Türkiye’nin en büyük yapı şirketleri arasında yer alan Seha Yapı, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Real Estate Stars ödüllerinde Konya, Kırşehir ve Irak’ta bulunan projelerinde 1.928 konutun inşasını tamamlayarak Türkiye’nin En Çok Proje Üreten 6. Şirketi olma başarısını gösterdi.

7 Renk Selçuklu ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor

Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, Konya Gayrimenkul Fuarı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. Uslu şu ifadeleri kullandı; "Konya’nın Türkiye gayrimenkul pazarında önemli bir yeri var. Şehrimiz makine sanayi ve tarım endüstrisinde olduğu kadar konut üretiminde de Türkiye ekonomisine...