20 / 04 / 2024

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...



Seha Yapı, bugüne kadar teslim ettiği 15 bine yakın konutu teslim etti. Şirket 19-22 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek Konya Gayrimenkul Fuarı’na Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle katılacak.

Türkiye’nin en büyük yapı şirketleri arasında yer alan Seha Yapı, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Real Estate Stars ödüllerinde Konya, Kırşehir ve Irak’ta bulunan projelerinde 1.928 konutun inşasını tamamlayarak Türkiye’nin En Çok Proje Üreten 6. Şirketi olma başarısını gösterdi.

7 Renk Selçuklu ilk kez Konya Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkıyor

Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, Konya Gayrimenkul Fuarı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. Uslu şu ifadeleri kullandı; "Konya’nın Türkiye gayrimenkul pazarında önemli bir yeri var. Şehrimiz makine sanayi ve tarım endüstrisinde olduğu kadar konut üretiminde de Türkiye ekonomisine önemli katkılarda bulunuyor. Bu gücünü yitirmemek için atılması gereken adımlardan biri olan “Gayrimenkul Fuarı” bu yıl 2. defa kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Geçtiğimiz yıl markamız için oldukça verimli geçen fuarda bu yıl yeni projemiz ‘7 Renk Selçuklu’yu da görücüye çıkarıyoruz, fuar boyunca ön talep toplayacağımız projemizi Nisan sonunda satışa çıkacağız. Ön talep döneminde form doldurup bizlere ulaşan müşterilerimiz hem lansman öncesi avantajlı fiyatlardan hem de öncelikli daire seçme ayrıcalığından faydalanacak. Fuarda, Konya’nın en büyük su temalı projesi Zermaram ve Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul ile birlikte Seha Kanyonpark Evleri’ni de müşterilerimize sunuyoruz"


http://www.sehayapi.com/


Geri Dön