23 / 04 / 2024

900 liralık destek

900 liralık destek

Ekonomik kriz en çok dar gelirli aileleri olumsuz yönde etkiledi. Bakanlıktan dar gelirli ailelere 900 liralık destek verilecek. Ödemeler PTT’den yapılacak.

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere toplam 3,9 milyar liralık destek hesaplara yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı açıklama kapsamında, 3 milyar 870 milyon 153 bin liralık hayvancılık destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Akbank’tan depremzedelere 10 milyar liralık finansman desteği! İşte destek paketinin detayları...

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Akbank da afet bölgesine yönelik desteklerini açıkladı. Banka afet bölgesindeki müşterileri için 10 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak.

İşte merak edilen detaylar! 250 milyar liralık destek paketinde kalem kalem, kimler, hangi şartlarda, yararlanacak!

250 milyar liralık kredi hacmi sağlayacak KGF paketinde yararlanmak için neler yapılmalı? Kimler yararlanamayacak? Kimler kara listeye girecek? İşte merak edilen detaylar ve madde madde kredi paketlerinin koşulları...

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Salgından sonra yeni destek paketi! Başvuran 900 lirasını PTT’den alacak

Ekonomik kriz en çok dar gelirli aileleri olumsuz yönde etkiledi. Bakanlıktan dar gelirli ailelere 900 liralık destek verilecek. Ödemeler PTT’den yapılacak.

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak beklenen destek müjdesi geldi. İşte konuyla ilgili tüm merak edilen detaylar...

14.5 milyar liralık destek! Kimse işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanlığı 2022 Yıllık Programı kapsamında kırsal kalkınma kapsamında gençlere ve kadınlara fırsat yaratmak amacıyla 3 yıllık dönemde destek programlarına 14,5 milyar lira aktarılacağı bildirildi. Ayrıca küçük işletmelere de destek verilmeye devam edilecek.

890 milyon liralık destek ödemeleri bugün hesaplara yatacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli kalemlerde yaklaşık 890 milyon liralık destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Murat Kurum: Siirt'te bugüne kadar kentsel dönüşüme 12 milyon liralık destek sağladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Siirt'te bugüne kadar kentsel dönüşüme 12 milyon liralık destek sağladık, 490 riskli binanın 460'ının yıkımını gerçekleştirdik." diye konuştu.

Salgından etkilenen 1.750 kadına 1 milyon 250 bin liralık mikro kredi desteği!

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı bünyesinde yürütülen mikro kredi faaliyeti kapsamında, salgından etkilenen 1.750 dar gelirli kadına toplam 1 milyon 250 bin liralık destek verildi.

900 liralık destek Haberi

900 liralık destek

Türkiye’de ekonomik zorlu her geçen gün artıyor. Dar gelirli aileler krizi derinden hissediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli ailelere bir nebze de olsa katkı sunacak 900 liralık desteğini açıkladı.

TEK SEFERLİK 900 LİRALIK DESTEK

Geçim zorluğu yaşayan çocuklu ailelere tek seferlik 900 lira destek verilecek. Gerekli şartları sağlayan hak sahipleri PTT’den 900 liralık destek ödemesini alabilecek.

Açıklanan desteğe göre ilk çocuk için 300 lira, ikinci çocuk için 400 lira, üçüncü çocuk ise 600 lira ödeme gerçekleşiyor.

900 LİRALIK DESTEK İÇİN NEREYE BAŞVURULACAK?

Başvuru yapmak isteyenler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın il müdürlüklerine müracaat edecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Mayıs 2022 tarihinde saat 03.20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 15,39 euro 16,02 altının gramı ise 901 TL değerinde.

Bekçi olmayı düşünenler...