19 / 04 / 2024

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Günday tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Başakşehir, Masko Mobilya Kenti Sokağı'nda kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Nazmi tarafından kuruldu.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Günday tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.


A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı satımı pazarlamasını yapabilir ve 29.7.2013 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


A Plus Pazarlama Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Masko Mobilya Kenti Sokağı,...